Werkwijze

Bestrijding van ongedierte

Elk bedrijf of instelling heeft z'n eigen problemen waar het ongedierte en hygiëne betreft. De werkwijze Alpha Protect Limburg verloopt daarom altijd volgens deze stappen:

Een uitgebreide inspectie van uw gebouw;

De opstelling van een inspectieverslag inclusief beschrijving van het probleem, advies op het gebied van preventie en verbetering van de hygiëne en offerte;

De bestrijding van gesignaliseerd ongedierte.

Voor elk soort ongedierte hebben we een aparte doeltreffende manier van bestrijden. Al deze methoden en middelen vallen uiteraard binnen de wetgeving. En voldoen dus aan de strengste milieueisen.

 

Voorkomen van ongedierte

Alpha Protect Limburg kan ook preventieve maatregelen nemen binnen uw bedrijf. Om dit te garanderen sluiten wij een service-overeenkomst met u af.

En wanneer u dat wenst, kan een service-rapportboek worden gebruikt. Waarin elke door ons uitgevoerde activiteit in uw bedrijf wordt genoteerd. Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van lokaasplekken om muizen te bestrijden. Ook voorgenomen acties worden in dit rapportboek vermeld.

Van elk rapport blijft een exemplaar in uw bedrijf aanwezig. Zodat de betrokken functionaris precies weet hoe het er voor staat.

Alpha Protect Limburg
Koperslagerstraat 13
6151 DK Munstergeleen

Telefoon: 046 400 03 35
Email: apl.senden@home.nl

Alpha Protect Limburg
is EVM en VCA gecertificeerd.
Wij werken geheel volgens IPM normen.